Kategori produk
Hubungi kami

Xi'an VictarBio-Tech Corp

Tel: +86-29-68643155/57/61

Fax: +86-29-62893262

E-mel: helenavictar@foxmail.com

Alamat: Bangunan Antarabangsa Tongda Room2707 TangyanRoad41 #, tinggi-TechZone, Xi'an, 710065, Shaanxi, China

Ekstrak Roselle

Ekstrak Roselle

Roselle wujud di banyak kawasan tropika seperti Wilayah Guangdong, Fujian, Taiwan dan Hainan. Ia adalah satu jenis herba yang mempunyai kesan di astringing paru-paru untuk menghentikan batuk, mengurangkan tekanan darah dan menyembuhkan mabuk itu. Anak benih dan akar mempunyai kesan dieresis dan menguatkan badan.

Product details

Xi'an Victar Bio-Tech Corp adalah salah satu pengeluar ekstrak roselle China yang terkemuka dan pembekal, dengan kilang yang profesional, kita akan dapat menawarkan anda asli tulen, 100% semulajadi, organik, disahkan GMP, Kosher certified dan ISO disahkan roselle cabutan dengan harga rendah dan berkualiti tinggi. Dialu-alukan untuk membeli dijual murah, Panas, dan kilang bekalan produk dari kami.


Maklumat asas:
Nama Latin: Hibiscus Sabdariffa Linn. Bahagian yang digunakan: bunga bud
Spesifikasi: 10% polifenol
Rupa: Serbuk halus merah ungu
CAS NO.: NA
Kaedah ujian: Oleh TLC
Formula molekul: NA
Berat molekul: NA


Tentang Roselle:
Roselle wujud di banyak kawasan tropika seperti Wilayah Guangdong, Fujian, Taiwan dan Hainan. Ia adalah satu jenis herba yang mempunyai kesan di astringing paru-paru untuk menghentikan batuk, mengurangkan tekanan darah dan menyembuhkan mabuk itu.
Anak benih dan akar mempunyai kesan dieresis dan menguatkan badan.


Fungsi dan aplikasi:
1 ubat-ubatan herba roselle dan teh yang mengandungi roselle yang boleh mengurangkan tekanan darah kerana loji ini dianggapkan mempunyai kualiti antihipertensi.
2. kegunaan roselle lain ubat-ubatan termasuk teh untuk melegakan batuk, membantu penghadaman, menggalakkan fungsi buah pinggang yang sihat dan melegakan selesema dan jangkitan sinus.
Permohonan: produk penjagaan kesihatan


Hot Tags: ekstrak Roselle, China, pengilang, pembekal, kilang, beli, harga murah, rendah, organik, tulen alam, tinggi kualiti, disahkan GMP, Kosher certified ISO yang diperakui, 100% semulajadi, bekalan kilang, jualan Panas
Barangan yang berkaitan

Siasatan

Contact Us
Xi'an Victar Bio-Tech Corp
Tel: +86-29-68643155/57/61
Address: Alamat: Bilik 2707, bangunan Antarabangsa Tongda, Road Tangyan 41#, zon berteknologi tinggi, Xi'an, Shaanxi 710065, China.
Komunikasi